Fotbalový klub Libice nad Doubravou

III.třída mužů, A2A - Rebel liga

 

 

 

>tabulka zápasů a výsledků 2007/2008<                                                                 2008


 

ukončení úspěšné fotbalové sezóny 2007/2008 v hostinci U Bambuchů !!! 

 


 14.června 2008                  Libice  -  Úsobí     3 : 1                                                        

sestava: Dopita, Bohuněk, Nosek, Hofta, Dymák, Marek, Ledvinka(Schnábl), Konůpek, Salaquarda (Losenický), Bačkovský (Škarýd), Vaněk

Góly: Nosek, Bačkovský, Vaněk

    V tomto posledním zápase jarní části jsme byli jasným vůdčím mužstvem a zaslouženě jsme vyhráli před vyprodanou tribunou.

 


 

 8.června 2008                  Velká Losenice  -  Libice     3 : 2                                           

sestava: Dopita, Bohuněk, Nosek, Hofta, Dymák, Pelouch, Ledvinka, Konůpek, Salaquarda, Bačkovský, Vaněk

Góly: Bačkovský, Konůpek

    Odehráli jsme velmi špatné utkání, chyběl nám klid, hra byla neurovnaná, nedokázali jsme si přihrát natož pořádně zakončit, i gólman si vybral slabší den.

 


 31.května 2008                  Libice  -  Herálec B     1 : 0                                                 

sestava: Dopita, Bohuněk, Nosek, Hofta, Dymák, Pelouch, Konůpek , Ledvinka, Marek (75.Čejka), Bačkovský (60.Škarýd), Vaněk

Gól: Bačkovský

    Byl to vyrovnaný zápas od 1min až do 90 min, který rozhodl náš gól z 30 min.Na obou stranách bylo vidět několik hezkých gólových šancí. My jsme hodně trefovali gólmana a nás podržel v rozhodujících chvílích brankář Dopita. Byl to náš nejlepší zápas v jarní části soutěže, kdy jsme splnili předzápasovou taktiku.

 


 24.května 2008                  Dlouhá Ves B.  -  Libice     0 : 1                                          

sestava: Dopita, Bohuněk, Nosek, Hofta, Dymák, Schnábl (60.Marek), Konůpek , Ledvinka, Salaquarda, Bačkovský (55.Škarýd), Vaněk

Gól: Schnabl

    V prvním poločase jsme hráli pěkný kombinační fotbal, ale s pěti vyložených šancí jsme proměnili pouze jednu. Ve druhém poločase jsme předvedli nejhorší jarní výkon, bylo to bez pohybu a osobní souboje jsme taky prohrávali. Na konci zápasu domácí mohli vyrovnat, jen díky zásahu Dopity se jim to nepovedlo.

 


 17.května 2008                  Libice  -  Havlíčkova Borová     1 : 1                                  

sestava: Losenický, Pelouch, Nosek, Dymák, Bohuněk, Schnábl, Konůpek (80.Marek), Ledvinka, Salaquarda, Bačkovský (70.Škarýd), Vaněk

Gól : Vaněk

    Byl to zápas dvou různých poločasů. V prvním jsme předvedli špatný výkon, nedokázali jsme tvořit hru a přizpůsobili jsme se hře soupeře a dostali dost laciný gól. Druhý poločas se hrál na podmočeným trávníku a v kalužích vody po přívalovém dešti a bouřce.V tomto poločase jsme byli jasnými pány na hřišti a soupeři nic nedovolili, ale vyrovnat se nám povedlo až před koncem zápasu a v poslední minutě jsme mohli i vyhrát po rohovém kopu.Druhý poločas nebyl fotbal, ale boj s hrací plochou.

 


 11.května 2008                  Libice  -  Pohled B    3 : 2                                                   

sestava: Dopita, Pelouch, Nosek, Dymák(60. Marek), Bohuněk, Schnábl, Hofta,  Ledvinka, Salaquarda (Novotný M.), Bačkovský (60. Novotný J.), Vaněk

Góly: Vaněk 2, Marek

    Do zápasu jsme vstupovali jako favoriti, ale na hřišti to tak chvílemi nevypadalo, soupeř nám byl vyrovnaným sokem po celý zápas. V 10.min po chybě v obraně jsme dostali laciný gól. Za dalších 10.min nás podržel gólman Dopita, když chytil penaltu. Potom se nám povedlo skóre otočit díky dvěma gólům ostrostřelce Vaňka. Ještě do poločasu hosté z další penalty vyrovnali. Druhý poločas byl dost podobný tomu prvnímu. Padnul jen jeden gól a to po rohu do branky soupeře.   

 


 3.května 2008                  Keřkov B  -  Libice    0 : 3                                                     

sestava: Dopita, Pelouch, Dymák, Nosek, Bohuněk, Schnabl, Konůpek, Ledvinka(85. Losenický), Škarýd, Bačkovský (80. Novotný), Vaněk

Góly: Ledvinka, Vaněk, Konůpek

    Do zápasu jsme nastupovali bez čtyř hráčů základní sestavy (zranění),ale i tak jsme celý zápas byli yli yli lepšim mužstvem.Jako v předcházejících zápasech jsme nedokázali využít několik gólových šancí.

 


 26.dubna 2008               Libice  -  Vepřová    3 : 0                                                        

sestava: Dopita, Bohuněk, Hofta, Nosek, Dymák, Málek (46.Pelouch), Konůpek, Ledvinka, Salaquarda, Škarýd (80.Marek), Vaněk

Góly: Vaněk-2, Pelouch

    Soupeř s námi odehrál velice vyrovnaný zápas, poločas jsme vyhráli 1-0. Na začátku druhého poločasu jsme neproměnili dvě jasné gólovky, ale díky bojovnosti celého mužstva jsme soupeře nepustili do žádné velké šance, a povedlo se nám v posledních 5.min. dvěma slepenýmy góĺy zápas rohodnout v náš prospěch.

 


 20.dubna 2008               Mírovka B.  -  Libice    1 : 6                                                    

sestava: Dopita (Losenický),Bohuněk, Nosek, Hofta, Dymák, Konůpek, Halama (Čejka), Ledvinka, Salaquarda, Málek (Marek), Vaněk

Góly: 4-Salaquarda , Vaněk, Hofta

    V tomto zápase jsme byli jasně lepším mužstvem.První poločas se odehrál jasně v naší režii, domácí na naši bránu vystřelili jen s trestných kopů, první půli jsme vyhráli 3:0. Do druhé půle jsme nastoupili špatně a domácí z pokutového kopu v 10 min nám střelili branku. Naštěstí chvíli na to se nám povedlo střelit čtvrtou branku a zápas jsme dovedli v klidu do vítězného konce.

 


 12.dubna 2008               Libice   -  Česká Bělá    2 : 1                                                   

sestava: Dopita, Pelouch, Nosek, Hofta, Bohuněk, Konůpek (80 Novotný) , Halama, Ledvinka, Salaquarda, Málek, Vaněk
Góly: Halama, Vaněk

    Do zápasu jsme vstoupili špatně - už ve 3.min jsme po hrubé chybě inkasovali gól. Dalších 10 min.trvalo, než jsme se soupeřem srovnali krok a trochu nám napomohlo ve 20 min.vyloučení nejlepšího hráče soupeře. Ještě do konce prvního poločasu se nám povedl výsledek otočit na konečných 2:1. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale výhodu jednoho hráče jsme nedokázali gólově potvrdit, šancí k tomu bylo dost. A tak jsme o první vítězství nad soupeřem (doposud jsme vždy o gól prohráli) museli bojovat až do posledního hvizdu rozhodčího a za to patří moje dík všem hráčům. (trenér)

 


 5.dubna 2008               Rozsochatec B  -  Libice   0 : 2                                                 

sestava : Dopita, Bohuněk J., Nosek, Hofta, Dymák, Salaquarda, Konůpek, Ledvinka, Halama (80. min Pelouch), Škarýd (15. min Schnabl), Vaněk (90. min Marek M.)
Góly: Halama, Vaněk

    Celý zápas jsme měli územní převahu, bohužel jsme ji dokázali pouze dvakrát využít, bylo znát, že se jedná o první jarní zápas, hra byla neurovnaná. Neproměnili jsme tři vyložené šance, udělali jsme dvě velké chyby v obraně, které soupeř naštěstí nedokázal využít.

 


 jarní soustředění v Pardubicích                                                                                              

   Ve dnech 22. - 23. 3. 08 proběhlo soustředění mužstva mužů v Pardubicích. Byly sehrány dva přátelské zápasy, první z nich byl s účastníkem IV. třídy Královehradeckého kraje s mužstvem Vysoká nad Labem - zaujímajícím 1. místo, ve kterém jsme podlehli soupeři 4:1. Následující den byl na programu druhý zápas s účastníkem III. třídy Pardubického kraje s mužstvem Dolan, který skončil remízou 2:2. Na první pohled bylo zřetelné, že úroveň soutěží v těchto krajích je o třídu vyšší než v našem kraji. Soustředění splnilo naše očekávání, sešel se zde kompletní kádr našeho mužstva.


 

2007


 Ohlédnutí za zápasy z konce prázdnin :                                                                                  

26.8.2007 Č.Bělá - LIBICE N/D 2 : 1
1.9.2007 LIBICE N/D - MÍROVKA 4 : 0
15.9.2007 LIBICE N/D - KEŘKOV B 6 : 0

 Pouťová neděle v Libici - fotbalový zápas ženatí-svobodní :                                                      

2.9.2007 Ženatí to nandali svobodným 5 : 4 -foto-
 

 12.8.2007 Úsobí - Libice n/D.    2    :    3                                                                               

do nové sezóny jsme vstoupili vítězně    -více-
 


 18.8.2007 Libice n/D. - Rozsochatec    9    :    0